texture

Coronel Dakar 2019 ‘The Beast Part 2’

Beste Dakar Rally relatie,

Graag willen wij je op dinsdagavond 23 oktober vanaf 18:30 uur uitnodigen bij Coronel Adventure Indoor Klimpark in Huizen voor een unieke presentatie van ‘The Beast Part 2’, inclusief de terugblik op ‘Dakar Rally 2018’ en een vooruitblik naar de ‘Dakar Rally 2019’.

 

 

 

Dakar 2018: Bigger, better, stronger, faster & together
In januari van dit jaar hebben wij voor het eerst sinds 2009 weer samen in één auto de zwaarste rally ter wereld gereden. En met succes, ‘The Beast’ heeft de finish gehaald! Dit hadden wij niet kunnen behalen zonder jullie. Wij willen dan ook heel graag terugkijken op dit mooie avontuur.

 

 

2018: Opbouwen ‘The Beast Part 2’
De afgelopen maanden hebben wij niet stil gezeten. In het nieuwe thuishonk, onze werkplaats in Huizen, is ‘The Beast Part 2’ volledig zelf opgebouwd.  ‘The Beast Part 2’ willen wij graag aan jullie presenteren.

 

 

2019: Testen & Dakar Rally 2019
Ook in 2019 zullen wij aan de start staan van de Dakar Rally. ‘The Beast’ is een project van minstens 3 jaar en wij zijn klaar om ‘The Beast Part 2’ te presenteren. Op dinsdagavond 23 oktober zullen wij vertellen én laten zien hoe de test in Spanje met de door ons verder ontwikkelde ‘The Beast’ is verlopen.

 

 

 

 

 

Aanmelden
Deze avond organiseren wij exclusief voor relaties en pers. Wil jij aanwezig zijn bij deze unieke presentatie? Meld jezelf aan door een e-mail te sturen naar info@coroneldakar.nl. In overleg is het toegestaan om relaties mee te nemen voor deze unieke gebeurtenis. Graag ontvangen we naame-mailadres en mobiel telefoonnummer van je gasten.

 

 

Dresscode: Dakar outfit!

 

 

Programma
18:30 uur: Ontvangst bij Coronel Adventure Indoor Klimpark, IJsselmeerstraat 314 in Huizen
19:30 uur: Start presentatie inclusief Peruaanse BBQ hapjes (mede mogelijk gemaakt door Jord Althuizen van Smokey Goodness)

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar info@coroneldakar.nl.

 

 

Graag tot dinsdag 23 oktober en wij zijn benieuwd naar je Dakar outfit!

Tim en Tom, de zandhazen.

EAT MY dust uhh CHEESE!