texture

4 juli Open dag Coronel Dakar Team

Open dag bij het Coronel Dakar Team van Tim en Tom Coronel!

 

Goed nieuws! We hebben een nieuwe open dag gepland. Op zaterdag 4 juli willen wij jullie graag op gepaste afstand besmetten met het Coronel Dakar virus. En daar kom je nooit meer vanaf. 😉

 

The Beast 3.0 is terug van een onvergetelijk avontuur in Saudi-Arabië! Heb jij altijd al een kijkje willen nemen in de werkplaats waar de auto wordt gebouwd? En wil je de verhalen van Tim en Tom horen? Dat kan!

 


Op zaterdag 4 juli opent het Coronel Dakar Team haar deuren en jij bent van harte welkom. Je kunt The Beast 4.0 die nu gebouwd wordt voor Dakar 2020/2021 van dichtbij bekijken, vragen stellen aan de teamleden en uiteraard alles te weten komen over het Dakar Rally avontuur van Tim en Tom.

 


Tijdens de open dag houden we ook een garage sale waar onder andere de huidige teamkleding te koop is. Ook zijn er aantrekkelijke koopjes van de afgelopen jaren, waar Tim en/of Tom actief in zijn zoals bijvoorbeeld in de Dakar Rally, FIA WTCR en TCR Europe.

 

WIN!
Tijdens de open dag maak je kans op verschillende prijzen waaronder een gesigneerd Dakar Buggy schaalmodel, een teampolo en als hoofdprijs een gesigneerd Dakar Rally helmvizier.

 

En er is meer autosport!
Kijk bij ons live naar de 3e vrije training of kwalificatie van de allereerste Formule 1 race van het jaar, de Grand Prix van Oostenrijk!

 

Alle info op een rijtje:
Zaterdag 4 juli
10:00 – 16:00 uur
Kabelweg, Huizen

 

Kom je ook? Laat het ons hier  weten!