texture

Dakar prijswinnaars in het zonnetje gezet

Afgelopen maandag was het gezellig druk bij Coronel Kartracing in Huizen. Tim en Tom Coronel ontvingen de winnaars die tijdens Dakar meegedaan hadden met de verschillende acties op Social Media. Na wat mooie (sterke) verhalen van Tim en Tom konden de winnaars de gewonnen prijzen in ontvangst nemen en een rondje karten met de hagelnieuwe elektrische karts.

 

IMG_3413

 

Net als de voorgaande jaren werden er via de Social Media kanalen van Tim, Tom en Maxxis Super B weer een groot aantal acties gedaan waarbij er leuke prijzen gewonnen konden worden. Normaal gesproken werden de prijzen verstuurd, maar dit jaar wilden Tim en Tom er een persoonlijk tintje aangeven door de prijzen zelf te overhandigen. Ook een groot aantal relaties van het team hadden een aantal mooie prijzen gedoneerd en er was zelfs een delegatie van Eru ‘Kaas voor Kerels’ die de originele, tijdens Dakar 2016 gedragen, Kaashelm van Tim Coronel kwam overhandigen, die uiteraard voorzien werd van een handtekening van de beide heren.

 

IMG_3415

 

Na de uitreiking van de prijzen was het tijd om een rondje te gaan karten en het werd een serieuze aangelegenheid, want Tim reed ook mee. Tijdens de eerste sessie kon een snelle tijd neergezet worden die later in de finale zou dienen als startpositie. Iedereen deed zijn of haar best, maar het was Tim Coronel die uiteraard de snelste tijd liet noteren. Ook tijdens de race was er niemand die Tim voorbij kwam en zo deed hij zijn naam “De snelste man van Nederland” in ieder geval op de kartbaan weer eer aan.

 

IMG_3408

 

Na het karten werd er nog even gezellig nagepraat aan de bar en vertrok iedereen weer langzaam richting huis. Het was een gezellige avond en volgens Tim en Tom Coronel zeker voor herhaling vatbaar.