texture

Tim en Tom Coronel verwennen de kinderen tijdens Gamma Racing Days

Op 5 en 6 augustus staan de Gamma Racing Days weer op het programma en uiteraard kunnen Tim en Tom Coronel daar niet ontbreken. Het team pakt uit met spectaculaire demonstraties en zal op de paddock en heus bivak neerzetten. Op zondag hebben Tim en Tom een mooie verrassing voor de kinderen in petto. “Ik ben trots dat we met alle relaties een leuke actie voor de kinderen hebben kunnen realiseren. Na een belrondje was iedereen gelijk enthousiast. Op zondag vanaf 11:00 uur kunnen de kinderen naar de stand van Coronel komen om een mooi shirt op te halen en uiteraard zijn Tom en ik er om ze te signeren of mee op de foto te gaan. Gewoon een presentje van ons en onze relaties omdat we het uniek vinden dat we zo gewaardeerd worden.” Aldus een enthousiaste Coronel.

Demonstraties
Tim en Tom Coronel zijn al jaren te gast in Assen tijdens de Racing Days en zorgen altijd voor spektakel. Dit jaar nemen ze de twee Dakar Buggy’s, de Novex Nissan 350Z driftauto en de WTCC DHL Chevrolet Replica mee naar Assen. Tussen de races door zullen zij een aantal demo’s verzorgen waarbij traditioneel veel rubber wordt verbrand. Ook Maikel Verkade, uitkomend voor het Coronel Dakar Team, zal met zijn Dakar motor voor de nodige wheelies, rook en spektakel gaan zorgen.

Spectaculaire actie voor de kinderen

Net als het voorgaande jaar zal het Coronel Dakar Team prominent aanwezig zijn op de paddock. In het Dakar bivak krijgen de fans de kans om de Dakar voertuigen van dichtbij te bekijken en een handtekening te scoren of op de foto te gaan met Tim, Tom en Maikel. Op zondag 6 augustus is het vanaf 11:00 uur extra feest voor de kids want dan deelt het team, in samenwerking met de relaties, speciale Coronel Dakar Team kindershirts uit dus zorg dat je op tijd bent want op = op!

 

Tim Coronel: “Afscheidstour van de Maxxis Dakar Buggy’s

“We zijn blij dat we ook dit jaar weer het publiek kunnen vermaken in Assen. Het is elk jaar weer een feestje en dat zal dit jaar niet anders zijn. Wel hebben we dit jaar een super leuke actie voor de kinderen. Onze trouwe relaties vonden dat ze iets extra’s moesten doen voor de vele jonge autosport fans en hebben een paar duizend kindershirts laten maken. Het enige wat ze daarvoor moeten doen is op zondag 6 augustus om 11:00 uur naar het Maxxis Dakar bivak te komen op de paddock.”

Tim vervolgt: “De Gamma Racing Day is meteen ook de afscheidstour van de Maxxis Dakar Buggy’s. Tom en ik gaan volgend jaar een nieuwe uitdaging aan. Wat die uitdaging precies is laat ik nog even in het midden, maar dat hij spectaculair gaat zijn is zeker. Zo rond eind september zullen we bekend maken waarmee wij Dakar 2018 zullen gaan rijden, maar eerst nog even plezier maken in Assen. Uiteraard zullen Tom en ik weer ons uiterste best doen om op het asfalt te blijven dit jaar en de grindbaken te ontwijken,” aldus Tim met een knipoog. “We nemen natuurlijk ook de Novex Nissan 350Z driftauto mee naar Assen waarmee we weer rooksignalen tot in Limburg gaan maken! Kortom wij zien geen reden om niet naar Assen te komen komend weekend. We zien jullie daar dus!”

 

 

Tom Coronel: “Blij dat ik er dit jaar bij kan zijn”

Ook Tom Coronel zal voor de laatste keer de Maxxis Dakar Buggy de sporen geven in Assen en sluit daarmee een tijdperk af: “Het zal inderdaad het laatste optreden met de Buggy zijn voor het publiek. Het is voor het publiek natuurlijk een heel herkenbaar ding, maar we hebben besloten dat we verder moeten. Tim en ik zijn op de achtergrond hard bezig met de nieuwe uitdaging en in Assen sluiten we een tijdperk af. Ergens eind september zullen we bekend maken wat deze nieuwe uitdaging is, maar spectaculair wordt het zeker. Ik ben blij dat ik er dit jaar bij kan zijn. Vorig jaar moest ik tijdens het Gamma Racing Day weekend zelf rijden, maar dit jaar kwam het goed uit. Het is fantastisch om voor zo’n groot publiek de Buggy’s nog een keer de sporen te geven en we gaan er alles aan doen om het publiek te vermaken. De autosport is de laatste jaren echt weer gaan leven en dat is mooi om te zien. Ik weet van vorige edities nog wel hoe druk het was en ik ga ervan uit dat ik komend weekend weer een lamme hand zal krijgen van het handtekeningen zetten, maar dat heb ik er graag voor over. Ik heb er zin in en ik hoop jullie allemaal te zien in Assen komend weekend.”