texture

Coronel Dakar Team sluit voorbereiding af met de Dakar-familie

HUIZEN – De laatste voorbereidingen op de Dakar Rally 2017 zijn voor het Coronel Dakar Team in volle gang. Tim en Tom Coronel zetten deze dagen de puntjes op de i, alvorens begin volgende week naar startplaats Asunción af te reizen.

Op dinsdagavond kwamen het volledige team, de partners van de teamleden en de relaties bijeen. Aangezien alle aandacht doorgaans uitgaat naar de coureurs en de – veelal mannelijke – teamleden, werden ditmaal hun vrouwen in het zonnetje gezet. “Bedankt dat we jullie mannen hebben mogen lenen, zowel in de voorbereiding als straks tijdens de Dakar Rally!”, brachten Tim en Tom een toost uit.

 

“Een ongedwongen avondje met het team, met de mensen die onze passie en drive delen”, blikte Tim terug. “We hebben het afgelopen jaar veel tijd in dit project gestoken en dit was een mooi moment om iedereen te bedanken. Zowel de teamleden als onze relaties, iedereen heeft er hard aan getrokken om dit project tot een succes te maken. We hebben echt iets heel moois opgetuigd. En nu is het aan ons om dat in de Dakar om te zetten in resultaat. Nu nog een paar dagen vol gas met de laatste voorbereidingen en dan begint het spektakel in Zuid-Amerika. Bring it on!”

 

 

Onthulling van TW Steel Dakar-horloge en Quick schoenen

Naast een hapje, sapje en een kartcompetitie voor de aanwezigen, stond de avond in het teken van meerdere onthullingen: de speciaal ontwikkelde schoenen van Quick werden voor de eerste maal getoond. Tevens werd de werkkleding van Mascot gepresenteerd en overhandigd aan de teamleden die meereizen naar Zuid-Amerika. Tot slot toonden Tim en Tom de TW Steel Coronel Dakar 10th Anniversary Limited Edition en Special Edition. Deze horloges zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in onze webshop.

Wil je het Dakar-avontuur van Tom Coronel nogmaals beleven? De documentaire Dakar, I love it, I hate it wordt op 1 januari door RTL GP opnieuw uitgezonden.