texture

Tim en Tom Coronel gaan voor spektakel in Valkenswaard

Zondag 8 november staat bij de Dakarfans al tijden dik gedrukt in de agenda, want dan is het traditioneel weer tijd voor de RTL GP Dakar Pre-Proloog. Een evenement waar het Coronel Dakar Team uiteraard niet mag ontbreken. De Buggy’s zijn zo goed als klaar en zullen in Valkenswaard uitgebreid te zien zijn. Uiteraard zullen Tim en Tom Coronel weer voor het nodige spektakel op de baan gaan zorgen!

 

Tim Coronel staat al te springen om de Maxxis Dakar Buggy de sporen te geven: “Jaa, ik kan niet wachten om weer een beetje herrie te schoppen in Valkenswaard”, lacht Coronel. “De RTL GP Dakar Pre-Proloog is echt iets waar we naar uitkijken. Al die fans langs de baan en in het bivak, dat is echt geweldig en weer of geen weer het is altijd een feestje. Het team is al sinds maart bezig met de voorbereidingen en tijdens de proloog kan eindelijk het resultaat getoond worden aan de duizenden fans.”

 

Ook Tom Coronel lijkt na zijn pittige avontuur in januari het Dakarvirus te pakken te hebben: “In maart zijn we begonnen met het bouwen aan de nieuwe buggy’s en toen heb ik Tom tussen neus en lippen door verteld dat ik er voor hem ook weer een aan het bouwen was. Hij moest even slikkken toen hij het hoorde, maar hij is inmiddels aan het idee gewend”, lacht Tim. “We gaan komend weekend voor een hoop spektakel zorgen, maar stiekem ook wel een beetje voor het klassement. Bij ons begint het Dakarvirus alweer te kriebelen en we kunnen niet wachten om komend weekend weer even lekker te spelen!”

 

Win kaarten!
Wil jij er komende zondag ook bij zijn? Kijk dan op de Facebook of Twitter accounts van Tim of Tom en doe mee met de actie! Misschien win jij wel 2 gratis kaarten voor de RTL GP Dakar Pre-Proloog en sta jij zondag vooraan!